O nama
Aeroklub Međimurje je udruga tehničke kulture koja okuplja građane, zaljubljenike u avijaciju a koji se udružuju radi ostvarivanja svojih osobnih i zajedničkih potreba i interesa u zrakoplovnoj djelatnosti (motorno pilotiranje, jedriličarstvo, padobranstvo, aviomodelarstvo, maketarstvo, balonarstvo, zmajarstvo, te drugi načini letenja zrakom, održavanje zrakoplova, zrakoplovne tehnike, kao i druge aktivnosti u izgradnji i inovatorstvu u zrakoplovstvu).

Aeroklub djeluje od 1946. godine, a u svojoj bogatoj, sedam desetljeća dugoj povijesti odškolovao je više stotina modelara, padobranaca, jedriličara i motornih pilota, sudjelovao i pobjeđivao na mnogim natjecanjima, organizirao brojne aeromitinge i ostale događaje, a njegovi članovi su izradili na stotine modela, više tisuća puta iskočili padobranom, te odradili na tisuće sati naleta raznim letjelicama.

Danas Aeroklub djeluje kroz više sekcija (Modelarska, Motorna, Jedriličarska, Ultralaka, Zmajarska i Padobranska) koje okupljaju članove koji usavršavaju vlastite vještine i znanja, te svojim djelovanjem ostvaruju osobne i zajedničke interese te doprinose klubu, tehničkoj kulturi i zajednici.

Adresa | Kontakt podaci
Aeroklub Međimurje
Zrinskih 2, Pribislavec
40000 Čakovec
Tel/Fax: +38540360303
OIB:10017858136
IBAN:HR4223400091116011827
Kontakti e-mail:aeroklub@aeroklub-medjimurje.hr