Skupština 2018

Skupština 2018

U petak, 23. veljače održana je redovna godišnja skupština Aerokluba Međimurje. Uvodnim riječima sjednicu je otvorio predsjednik Zlatko Železnjak, koju je u nastavku vodio dopredsjednik Dragutin Prprović.
Po dnevnom redu predsjednik, voditelji sekcija (Goran Cmrečnjak, Zoran Braniša, Damir Horvat i Leonardo Belović) te blagajnik (Siniša Palašek) i predstavnik Nadzornog Odbora (Zlatan Novak) su pojedinačno podnosili izvješća i planove za 2018. godinu.
Osim redovnih i izvanrednih aktivnosti u 2017. godini, posebno su istaknute izrazito uspješne realizacije AirShow 2017 i RC Model AirShow 2017, koji su prepoznati u široj javnosti kojoj je nedavno objavljen i datum ovogodišnjeg AirShow-a.
Po prihvaćenim izvještajima i planovima, pristutnim članovima Skupštine obratili su se uzvanici (zamjenik načelnice Općine Pribislavec Krunoslav Kamenič, dopredsjednik Udruge Hrvatskih veterana i dragovoljaca Domovinskog rata Međimurske Županije Mladen Tkalčec i predsjednik Zajednice tehničke kulture međimurske županije Željko Medved) koji su pohvalili dosadašnji rad Aerokluba te obećali podršku u daljnim aktivnostima.
Poseban osvrt na probleme financiranja i djelovanja tehničke kulture te motivaciji i edukaciji mladih, kao i općenito neshvaćanju važnosti tehničke kulture dao je Željko Medved.