U rujnu modelarski aeromiting ČAKOVEC 2018

U rujnu modelarski aeromiting ČAKOVEC 2018

Nakon prvog izdanja modelarskog aeromitinga održanog prošle godine (na kojem je sudjelovalo 70-tak modelara iz Austrije, Slovenije i Hrvatske) Aeroklub Međimurje i ove godine organizira modelarski aeromiting – ČAKOVEC 2018.

Aeromiting se održava u dva dana, subotu i nedjelju, 22. i 23. rujna 2018. i to prema letačkom programu kojeg kreiraju sami sudionici koji i ove godine dolaze, kako iz Hrvatske, tako i iz susjednih zemalja – Austrije i Slovenije. Osim letačkog programa, koji će oba dana startati već od 10:30 sati, u subotu je na rasporedu i radionica za djecu u dobi od 7 do 15 godina. Djeca će imati priliku izrađivati jednostavne modele jedrilica uz stručno vodstvo članova aerokluba i pomoći njihovih roditelja. Radionica je BESPLATNA za sve sudionike (uz prethodnu prijavu koju roditelji mogu obaviti na stranici modelarskog aeromitinga na linku pri kraju teksta), a izrađene modele djeca će ponijeti kući. Radionica će biti u tri termina:  11:00, 13:00 i 15:00 sati.

Aeromiting je otvorenog tipa stoga pozivamo modelarske klubove i modelare na druženje i letenje (uz prethodnu prijavu) kao i sve zainteresirane u zrakoplovno modelarstvo da poprate vratolomije koje ih očekuju za vikend 22. i 23. rujna 2018.

Sve posjetitelje aeromitinga, uz besplatan ulaz, očekuje i bogata gastronomska ponuda. Vidimo se!

Više o modelarskom aeromitingu ČAKOVEC 2018, prijave na modelarske radionice i ostale informacije možete pronaći na http://airshow.aeroklub-medjimurje.hr/modelarski-aeromiting-2018/